dimecres, 21 de gener del 2015

Museu del disseny de Barcelona

Hola!!

Fa poc que s'ha inaugurat a la Plaça de les Glòries de Barcelona el Museu del Disseny, un edifici molt modern amb forma de grapadora on han arreplegat vàries col·leccions sobre el món del disseny que abans eren a altres museus.

El museu té quatre plantes, cadascuna d'elles dedicada a una vesant del disseny: disseny gràfic, disseny industrial, disseny decoratiu, i el que ens pertoca, disseny de moda!!

És curiós veure com ha evolucionat la moda, les diferents etapes des de 1550 fins a l'actualitat on les modes marcàven com havía de ser la silueta, si tocava portar corsé o muscleres, si els cànons dels moment deien que la dona havia de marcar la forma de les caderes o dels pits... em va fer pensar com ens condicionen a l'hora de vestir-nos, a l'hora d'expressar la nostra personalitat a través de com ens veuen ( o com volen que ens vegin) els demés.

Us deixo quatre fotos per a que us piqui el cuquet d'anar-hi, fins el 31 de Gener no es paga entrada, així que aprofiteu, passareu una molt bona estona!!

 La col·lecció dels corsés fins als sostenidors és realment curiosa!! Quin patiment, pobres dones.

 Poc ponible, si, però segur que amb un vestit així seríes l'ànima de la festa!!

 Vale, si, una mica Star Treck... però aquest vestit va guanyar un premi, a original no té competència!! el coll està fet de ganxet, quina currada!!

 Aquest és el meu estil preferit de vestit, aish!! me l'imagino amb un mocador al cap i en un descapotable per les costes de Los Angeles!!

Aquest té una menció especial... el treball de brodat és brutal. Quina paciència... i quina vista!!

I això és només una mostra del que podeu trobar, us ben asseguro que surts amb mil idees al cap!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada