dilluns, 28 de juliol del 2014

Les obres d'art que fem a les classes d'Agulles Creatives

I tant creatives!!

És una sensació maravellosa poder ajudar algú a fer realitat una peça, una labor, un nino.... allò que era al seu cap i es veia incapaç de portar endavant, de cop ho té a les mans. Estic molt i molt orgullosa de les meves alumnes, de la seva creativitat, del no tenir por a provar, a aprendre, a experimentar....

I això és el que fem als tallers: aprendre mentre ens divertim, xerrem, compartim una estona i, de cop, allò que et pensaves que mai de la vida seríes capaç de fer, ja està fet. Pim pam!!

Durant aquest primer any de tallers, hem fet mitjons, gorros, armilles, bufandes, cistelles, ninos de ganxet... fins i tot el cap d'un cèrvol per a penjar-l'ho com a trofeu de cacera ganxillera!!

Us deixo algunes fotos de les noies totes contentes amb les seves obres, llàstima que no tinc fotos de tot!!




Voleu aprendre com elles?

Doncs els tallers són els dimecres, de 19-20.30h. Pots demanar més informació a filsunics@gmail.com

Animeu-vos a fer realitat la vostra creativitat!!

dijous, 24 de juliol del 2014

Nou mercat artesà mensual a Cornellà

Hola!!

Des del passat mes de Maig, una nova iniciativa s'ha creat a Cornellà: un mercat artesà mensual!!

Feia temps que una cosa així mancava al nostre poble, a Cornellà hi ha moltíssimes iniciatives de participació ciutadana, com ara el Nou de Trinquis, el Jazz & Beer, el Quinto i Tapa, mostres de caves, vins, gastronòmiques.... cada cap de setmana hi ha alguna activitat interessant!! Però ens mancava això, una fira d'artesans locals on la gent pugui veure, tocar i comprar productes únics, fets a mà amb molt d'amor.

Doncs ja la tenim!! Cada tercer diumenge de mes, a la Plaça dels Enamorats (al costat de l'esglèsia), de 10h a 14h muntem les paradetes amb molta il·lussió.

Hi ha de tot: bisuteria, roba per a nens i grans, bolsos, sabons, caramels, cremes i bàlsams, fusteria, llibretes folrades... de tot!!

El mercat està organitzat pels Pintors de Cornellà, els mateixos que organitzen la Fira de Santa Llúcia que tant éxit ha tingut. Podeu trobar més informació a http://www.crearacornella.org.

I Fils Únics ha estat present a les dues darreres edicions. Amb els seus moneders de tela i ganxet, els seus bolsos, fundes per a l'Ipad, vestits per a nens i nenes, anells.... totes les meves creacions que heu anat seguint aqui les podeu trobar al mercat, veure-les, tocar-les i, sobretot, comprar-les per a tenir el vostre Fil Únic!!

Aquesta és la nostra paradeta!!



Eh que és bufona? montada amb molta il·lussió!! M'encanta pensar que els meus Fils Únics estàn voltant pel món, amb algú que els aprecia i els cuida... aish que cursi em posso!!

Intento portar algún producte nou a cada Mercat, ara una col·lecció de clauers de ganxet, súper pràctics i mega cuquets!!

I com sempre, a preus per a tothom: aquests clauers únics i fets a mà, per només 5€!!

Doncs la propera edició, el Diumenge 21 de Setembre, de 10h a 14h. No hi falteu!!


dijous, 3 de juliol del 2014

Monogràfics Cornellà Juliol


Ja tenim aqui l'estiu a tope!! la seva caloreta, les seves terrasses a la fresca a les nits... i que millor que fer-te un xal caladet per a tapar-te mentre et prens una cervesseta ben fresca?

Doncs des de l'Associació Une tu Creatividad aquesta és la nostra proposta d'aquest mes. Un xal en punt jasmí, molt fàcil i molt vistós!!

Monogràfic xal calat


Dies: Dimarts 8 i 15 de Juliol, de 19-20.30h
Aportació: 30€ no socis, 27€ socis. Material inclós.

No cal que tingueu cap coneixement de ganxet, aquest és un punt molt senzill i en dues sessions tindreu el vostre xal fet!!

Per a més informació i reserva de plaça: filsunics@gmail.com