diumenge, 29 de setembre del 2013

Nou taller mensual d'agulles creatives

Hola!!

Moltes de vosaltres hem demaneu que quan faré un taller d'amigurmi, o de trapillo, o d'agulles circulars, etc etc... doncs bé, per a que totes tingueu la possibilitat d'aprendre "a mida", us propossem un taller mensual d'agulles creatives. Podreu aprendre qualsevol tècnica que volgueu, que voleu fer-vos un jersei? Us ensenyem i us assessorem. Amigurumi? també!! Una manteta de Grammy squares? Endavant!!



Els taller es farà els dimarts de 19-20.30h i tindrà un preu mensual de 45€, si aquest horari no us va bé, sempre en podem parlar!!

Animeu-vos a agafar les agulles i deixar anar la imaginació!!

dimecres, 25 de setembre del 2013

Merienda con... broches y varitas mágicas de fieltro

Hola!!

Como la mayoria ya sabeis, el último viernes de cada mes la asociacion Une tu Creatividad ofrece a sus socios y a quien quiera disfrutar de una tarde creativa, una actividad gratuita con merienda incluida.

Este próximo viernes 27, a partir de las 18h, podeis venir a pasar una tarde en muy buena compañia, haciendo estas chulisimas varitas mágicas, para que todos vuestros deseos se hagan realidad!!


Y para las mamás, podrán explotar toda su creatividad haciendo broches de fieltro: corazones, florecitas, botones... todo lo que se te ocurra!!

La merienda es gratuita para nuestros socios, los no socios sólo deberán pagar 2€ en concepto de material. Para que la creatividad esté al alcance de todos!!

Os esperamos este viernes a partir de las 18h en la C/ Javimel, 21. No falteis!!

diumenge, 22 de setembre del 2013

Diumenge plujós, faldilla nova

Hola!!

Qué hi ha que doni més plaer que fer la teva pròpia roba? desde el disseny, al patró, la confecció, els detalls... és tota una experiència!! Aquella tela tan maca, aquell vestit que vas veure en una revista o a una noia que passejava pel carrer... tot pot fer-se amb paciència i ganes.

Aquest passat diumenge, com que no feia molt bon dia, la Berni i jo (la meva estimada màquina de cossir, és clar) ens vam possar mans a l'obra amb una peça de tela d'un vestit que m'havia sobrat. Volia fer alguna faldilla normaleta, res de l'altre món, una cosa senzilla per a poder portar a la feina i còmode com per anar en moto... les que porteu moto ja m'enteneu, oi?

Així que vaig pensar en un tall tipus evasé, vaig treure el patró i en dues horetes ja tenia la meva faldilla nova. Com que era massa formal, li vaig donar el meu toc Fils Únics amb una puntilla ben discreteta. Oi que ha quedat maca?



Com que és evasé no porta pinces, les úniques complicaciones són la vista de la cintura i la cremallera posterior. Voleu aprendre? Doncs a Une tu Creatividad ho pots fer!!

dimecres, 18 de setembre del 2013

Que puc fer amb unes anelles de llauna?

Hola!!

M'encanta reciclar... és la sensació d'aprofitar una cosa que anava directe a les escombreries, donar-li una segona vida, treure d'un objecte quotidià i sense valor una peça única.

Per això quan vaig veure aquestes anelles vaig pensar... Matrioskas!!

I aquí les teniu. Pintades amb pintaungles de colors i amb tots aquells trossets de teles que mai llenço ( afortunadament!!), vaig fer tota una sèrie d'aquestes nines que tan robat em tenen el cor... no em digueu que no són bufones.


Falta possar-li un tancament per a que siguin un fermall, n'he fet dotze per ara i espero fer-ne moltes més, donen tant joc a la creativitat!!

Les tindreu a la venda a la Fira d'Entitats de Cornellà el darrera cap de setmana de setembre, al Parc de La Infanta de Cornellà, per només 2€!! Així ningú es quedarà sense.


dimarts, 17 de setembre del 2013

Nous moneders de boquilla

Hola!!

La meva darrera compra? Doncs unes boquilles per a fer monederets, gairebé no me'n queden i m'encanta fer aquest tipus de moneders, son tan... cuquis!!

Com que la experiència és un grau, després de fer servir el meu durant 4 messos he arribat a la conclusió que fóra molt millor fer-los una mica més allargats, d'aquesta manera també es pot ficar les targetes de crèdit o el DNI, i així si no vols portar el bolso sencer, pota portar només el monederet... m'encanta!!

La meva primera prova ha sigut aquest:


He fet servir una tela monísima de floretes, em vaig fer un vestit amb ella d'estiu l'any passat i m'havia sobrat una mica. Després de provar fins a tres patrons diferents, aquest és el guanyador. Allargat i amb un parell de pinces a sota per a donar volum, és ideal per a portar-ho arreu.

Els tindreu a la venda per 7€ a la propera Fira d'Entitats de Cornellà el darrer cap de setmana de setembre, però si no podeu esperar, podeu fer la vostra comanda a filsunics@gmail.com.

dilluns, 2 de setembre del 2013

Tallers del setembre a Cornellà: Amigurumi i patchwork

Hola!!

Tornem a l'activitat i tornen els tallers. Aquest mes farem Amigurumi, per a que podeu aprendre a fer aquests ninots de ganxet tan xulos, i una motxilla de patchwork per a que la tornada a l'escola tingui un toc "fet a mà".

  • Amigurumi. Ninots de ganxet


Dies: Dimarts 3 i 10 de Setembre, de 19-20.30hPreu: 35€ amb material inclós.
No és necessari que tingueu cap coneixement. 


  • Motxilla de Patchwork



Dies: Dimecres 18 i 25 de Setembre, de 19-20.30hPreu: 35€ amb material inclós.
Farem una inciació al Patchwork tot fent aquest motxilla tant xula!! A més la podràs personalitzar amb el nom que vulguis!!

Per a apuntar-vos, envieu un mail a filsunics@gmail.com

Animeu-vos!!


diumenge, 1 de setembre del 2013

Descobrint nous mons!!

Hola,

Quant de temps oi? Clar, és que jo també faig vacances, eeehhh???

Com cada any, he estat a la terra de la meva mare, la costa de Lugo, on recarrego piles cada any i em relaxo després de dinar cosint sota el sol gallec que tan poc crema i tant soportable és.

Bé, que em desvio!! El cas és que l'ant passat, just quan acabava de tornar, vaig llegir en un blog (ara no recordo quin... perdó!!) que hi havia un botiga de teles, d'aquella que tenen retals i pots passar-te mitja vida remenant, a un poble molt a prop d'on ens estem... quina ràbia!! Així que un any després, allà que m'en vaig anar, amb la il·lussio continguda de tot un any esperant...

I el lloc no ens va decebre en absolut!! Una botiga amagada en un cantó d'una plaça, on a través dels vidres podies veure teles i teles i retals i botons i, i ,i... de tot!!


No sé quanta estona vam estar allà... les meves germanes, el meu home i jo. Ell feia d'escala humana, pobret, "Baixam aquella!! Aish mira aquella altre!!" i les meves germanes triaven cadascuna una tela per a un vestit que jo els faria.

La meva germana gran va triar una tela de mocador per aun vestit llarg d'estiu ( d'estiu 2014 pel temps que tinc ara, és clar!!) i l'altre germana una tela lila d'hivern per a un vestit ben xulo ( que ja l'he dit que serà ideal per a Nadal, que és quan li tindré fet...)


I jo vaig comprar una tela topets rosa, una verda amb conillets i una altra... amb nines mega bufona. Crec que la meva llista de teles ha pujat a 7 o 8 pendents de fer servir... ja no en compro més!! aish, a qui vull enganyar??
Els preus anàven des de 8€  el metre de les de cotó a els retalls que anàven a pes i crec que una mica el que la senyora li vingués en gana en aquell moment... no és que fossin hiper barates però si xafardejaves una estona podies trobar coses ben xules!!

Les meves teles!!


I les de les meves germanes:



Per si algú té pensat anar per terres galegues, aquí teniu l'adreça del lloc en qüestió:

O Fuso.Plaça Álvarez Miranda, 6 de Ribadeo, Lugo.

Ara em toca treballar-les!!