diumenge, 12 de maig del 2013

Tallers oberts Ciutat Vella

Hola!!

Com m'agraden els tallers oberts!! No només per la dosi de creativitat que t'entra pels ulls, sinó per tot l'ambient que envolta els tallers, sobretot a Ciutat Vella.

Edificis antics, de pedra, on quan entres penses la de cosses que hauràn vist aquestes parets... i t'hi trobes a gent que t'explica amb entusiasme allò que fan, amb la mirada del que fa les cosses amb passió, de l'artesà orgullós de la seva obra.

I quant els sents i entens tan bé aquell sentiment, te n'adonés que no estàs tocada de l'ala, que allò que tu sents quant fas una cosa amb les teves mans, hi ha molta més gent que ho sent, i ho viu!!

Només vaig fer fotos a Tèxtil teranyina, a uns telars que em van enamorar... que hi ha més maco que ja no només crear els teus dissenys, sinó fins i tot la roba??




Però com deien allà, avui en dia no es valora la feina feta a mà, és una llàstima, però preferim gastar-nos els diners en roba feta en conficions infra humanes a Bangladesh, que feta a Barcelona on, a sobre, alimentem els artesans locals... potser hauriem de fer una reflexió...


Bé, si voleu encara esteu a temps de veure la setmana que vé els de Poble Nou (jo no podré...). De debó que és molt i molt aconsellable!1

http://tallersobertsbarcelona.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada