dijous, 31 de maig del 2012

Tallers a Cornellà. Amigurumi

Hola!!

Doncs si, per fi m'he animat a donar el pas i començar a fer cursos. Sempre m'agradat ensenyar i donar cursos no vol dir només ensenyar, vol dir compartir una estona amb gent que té els mateixos gustos i aficions que tú, parlar de tot una mica i de no res, crear un grupet per fer activitats, excursions, trobades, ...

En definitiva, tenir una estona per a tu on la feina, la casa, la hipoteca, la crisi i tot el que t'amoïna passa a un segun plà i el més important és que aquell punt que t'acaben d'ensenyar és maquíssim i estàs dessitjant fer-te un xal amb ell :)

Per tot això i perquè, fins on jo sé, a Cornellà no hi ha cap activitat com aquesta, vaig parlar amb el Pep de La Fragua (C/ Vistalegre, 40) per a què em deixés un lloc al seu bar-pub-centre on es fragüen les idees i començar a buscar gent que tingui ganes de fer cosses amb les mans i de passar una bona estona.

El primer curs serà d'Amigurumi, trobo que és una tècnica molt fàcil d'aprendre i que dóna molt de joc després per a continuar fent tot tipus de ninos. Ja ho explicava en un altre post, però Amigurumi vol dir "Peluix de ganxet" en japonés, i és una tècnica basada en treballar en cercles per a fer tota mena de ninotets.

Com que és per a un nivell zero, ho farem en dos dies, dos dimecres de 19 a 21h (les dates estàn encara per concretar, però la idea és que sigui durant el mes de Juny), quatre hores en total, per a que tingueu temps d'aprendre bé la tècnica i preguntar els dubtes que tingueu. El preu del curs és de 35 euros amb tot el material inclós: ganxet, llana, patrons, ullets, agulla de llana, farciment, etc.

A partir d'aquí, podem fer tota mena de cursets: moneders click, bufandes, barrets de llana, fermalls en feltre, jerseys, alguna cosseta de patchwork. Ja aniríem veient que us vé de gust aprendre.

Si us vé de gust apuntar-vos o teniu cap dubte, envieu-me un mail a filsunics@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada