dimarts, 24 d’abril del 2012

Botigues i més botigues

El passat divendres vaig fer una de les meves tardes de botigues. Fan uns dies a la web de Mola Coser vaig trobar una joia... una lllista de "Tiendas para coser y tejer en BArcelona", amb més de 30 botigues on poder deixar-te els calerons:

http://maps.google.com/maps/ms?msid=217132776353163508430.00045e7ecce3922862016&msa=0

i m'he propossat veure-les totes i gastar el mñinim possible!!

Divendres vaig estar a 4 de Torrent de l'Olla:

- Me sigues el hilo:
http://mesigueselhilo.blogspot.com/.blogspot.com
Típica botiga taller de patchwork. Teles, fils i alguna coseta de llana. Petitona i bufona. Els vaig deixar el meu mail per a que m'informin dels cursos que van fent.

- Oslo Barcelona:
Bueno... diferent. És una botiga on algú ven el que fa, però no vaig veure que hi hagués material per comprar. Si vols complements fora de lo normal, és la teva botiga. Molta cosa feta amb rodets de càmara de fotos dels d'abans, quedaven xulos els fermalls amb això!

- Ifil:
Aquesta em va encantar. És una botiga de llanes on només distribueixen Katia. Ho tenen montat d'una forma clara i entenedora per als que comencin: primer esculls d'un panell el projecte que vulguis fer, aleshores te l'escalen a les mides que vulguis i després pots escollir la llana per a fer-ho. Cada tipus de llana te un panell explicatiu i una mostra per a que vegis com queda. Vaja, que no es pot demanar més per a tenir clar què vols fer i amb quins materials. A més a més fan cursos, tot i que són tots bastant d'iniciació, però estaré pendent per si veig algún interessant. La página web està també molt bé i segueix la mateixa filosofia.
http://www.ifil.es/es

-Nido de Abeja
Ooohhh, quina ràbia!! Vaig anar a aquesta botiga perquè tenen un material que es diu sacocharte (http://sacocharte.blogspot.com.es/) que volia veure, i resulta que estàven fent un curs per a fer bolsos amb aquest material!! Aquí si que vaig picar, com que un ocellet m'ha dit que pel meu aniversari algú em regalarà un ganxet XL de la Gloria Fonseca (http://gloriafontseca.com/blog/), em vaig comprar la corda per a fer-me una cistella amb ell, imagina´t si em donen el ganxet i no tinc material per a fer-lo servir!!
A la botiga tenen coses molt mones i el sacocharte acabarà caient, fijo!!
http://www.nidoabeja.com/

- Corderia Farrés:
Aquesta no hi és a la llista, l'adreça és Viladomat 71. Vaig anar per a comprar corda per al ganxet XL, però tanquen divendres tarda i dissabte, així que hauré de fer un segon  intent.

Continuarem informant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada